Transparante PVC visitekaartjes

  • Met de hand gemaakt in zeefdruk
  • 85mm x 55mm of 65mm x 65mm eenzijdig bedrukt
  • Verkrijgbaar in glashelder, mat, of met structuur
  • 0.3mm, 0.5mm of extra stevig 1mm dikte.
  • Lever je design aan, of laat ons er eentje maken.

100 stuks vanaf € 113,90

Bestel nu

Het visitekaartje is niet uit, het visitekaartje is hartstikke hip. In deze tijd delen we heel gemakkelijk ons linkedin profiel of een telefoonnummer op Whatsapp met anderen, om vervolgens vergeten te worden in een 500+ connectielijst. Mensen waarderen het daarom juist als je nagedacht hebt over je branding. Kaartjes van yourhello zijn een waar kunstwerk, handgemaakt en met een uitstraling waar je hallo tegen zegt. Visitekaartjes van yourhello worden bewaard, op een bureau gezet en laten zien aan anderen.

Size does matter

Onze kaartjes zijn te drukken in twee formaten. Standaard 8,5 x 5,5cm staand of liggend, of in ons eigen Yourhello size formaat. Na lang onderzoek hebben we een vierkant kaartje ontwikkeld op het perfecte formaat: 6,5x6,5cm. Dit formaat is perfect voor de juiste informatie, je logo, en valt nog meer op. Yourhello formaat kaartjes kosten niks extra.

En niet alleen als visitekaartjes

Yourhello is ook ideaal voor webshops. Denk aan kaartjes bij bossen bloemen, cadeautjes als chocolade, kledinglabels voor toffe shirts of vintage jurken. Wij vinden het een uitdaging om met je samen te werken aan een leuk product. Laat het ons vooral weten wanneer je je kaartjes in een andere vorm wilt maken, laten stansen, groter of kleiner. Alles is mogelijk en niks is te gek.

Veelgestelde vragen

Vragen naar de bekende weg hoeft niet meer, want de antwoorden staan hieronder.

Via de webshop kun je visitekaartjes bestellen in 8.5cm x 5.5cm staand of liggend, of ons eigen formaat vierkante kaartjes 6.5cm x 6.5cm. Neem contact met ons op wanneer je andere formaten wilt laten bedrukken, want alles is mogelijk!
Na het plaatsen van je bestelling kun je je bestanden aanleveren via bestanden@yourhello.nl. Dat mag per mail tot 10MB, anders via WeTransfer of Dropbox. Vergeet niet je bestelnummer in de mail te vermelden.
Zeefdruk luistert ietsje nauwer dan digitaaldruk of offset, dus er zijn wat standaard regels. Wanneer je werkt met een professionele grafisch ontwerper zal hij/zij deze regels al toepassen:

- Gebruik altijd PMS kleuren, geen CMYK of RGB
- Kleurverloop kan wel, maar door zeefdruk zal je kleine puntjes gaan zien (wel gaaf effect!). Gebruik dus volvlak kleuren.
- Zet teksten om in lettercontouren.
- Afbeeldingen altijd in vectoren
- Vergeet niet rondom 3mm afloop en snijtekens toe te voegen.

Begint het je te duizelen? Wij kunnen je bestand ook voor je opmaken.
Je kunt je bestelling plaatsen in onze webshop, en gemakkelijk afrekenen met o.a. Paypal of iDeal. Je betaalt je kaartjes altijd vooruit. Wanneer je een aangepaste order plaatst, sturen we je een afrekenlink.
De levertijd is afhankelijk van de drukte, maar je kunt uitgaan van 5 werkdagen.

Sample aanvragen

Dat onze visitekaartjes de beste zijn kunnen we wel zeggen, maar waarom laten we het niet gewoon aan je zien? Vul meteen het formulier in en wij sturen je een envelop met onze eigen visitekaartjes toe in verschillende varianten, in de vrolijke Yourhello kleuren. Dan krijg je er ook nog een kortingscode bij.

Bestel samples